Бившата дясна ръка на Борисов - Цветан Цветанов излезе с

...
Бившата дясна ръка на Борисов - Цветан Цветанов излезе с
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов и Севдалина Арнаудова чрез Хекимян представяха новините по БТВ

Бившата дясна ръка на Борисов - Цветан Цветанов излезе с язвително изказване, откакто стана ясно, че Антон Хекимян е претендентът за кмет на ГЕРБ.

Ето какво споделя той, представен от Фрог. 

През последните години, доста се разяснява каква е медийната среда в България. За тези, на които не беше ясно кой диктува и управлява медийната политика в bTV, към този момент няма въпросителни. Бойко Борисов и Севделина Арнаудова през Хекимян представяха новините и се канеха посетители в интерес на личните им ползи, икономисваха се ѝ неуместните въпроси.

Поднасянето или спестяването на една или друга информация е единствено в минус на обществото, а последствията не закъсняват.

Липсата на справедлива публицистика и свободата на словото са сменени от обслужването на персонални и партийни ползи. Това нито е професионално, нито е етично и сигурно не е здравословно за обществото.
Дезинформацията или представянето на такава води до илюзия и операция. Много са тематиките, които могат да се дадат за образец и са отразени единствено от самостоятелните публицисти, само че не и от публичните медии.

Замитането под килима на една или друга информация е единствено във щета на обществото.

Дали всички партийни структури са съгласни с номинацията за кмет на София, както беше оповестено през днешния ден? Едва ли! Но стойностните членове и симпатизанти ще могат да изразят своето противоречие с избор за по-добрите листи и кметове в идния локален избор!

Надявам се обществото да прогледне за всичко протичащо се в страната ни, да си даде ясна сметка за истините, които се споделят и да не се поддава на ежедневните операции, на които е подложено.

Ние от коалиция „ Заедно за мощна община “ ще дадем опция на тези, които в действителност желаят да работят и да подобрят средата на живот в България да го създадат.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР