Бившата дуетна половинка на Миро пее с огромен корем в

...
Бившата дуетна половинка на Миро пее с огромен корем в
Коментари Харесай

Галка чака дете от чернокожия Роб

Бившата дуетна половинка на Миро пее с голям стомах в „ Като две капки вода ”, старае се да го прикрива, видя HotArena.

Бременна ли е Галя от разпадналия се дует „ Каризма ” или просто е прекалила с празнуването на великденските празници, се питат феновете на „ Като две карки вода ”, в което тя взе участие. В понеделник вечерта, когато бе следващия епизод на шоуто за фалшификати, Галка сподели заоблено коремче, каквото нормално имат бременните в петия или шестия месец.

Черният гащеризон на певицата недвусмислено разкри голям и навирен стомах. Начинът, по който Галя държеше ръцете си върху него-типичен жест на бременните дами, още повече ускори подозренията, че 42-годишната певицата е напът да стане майка. Водещият Васил Василев-Зуека също недвусмислено загатна пред феновете, че певицата чака бебе. „ Кога да чакаме младенеца? ” , попита след осъществяването й артистът.

Самата тя нееднократно е споделяла, че кукувицата на биологичния й часовник скоро ще излети, по тази причина все по-често се замисляла за поколение.
Както е известно, някогашната театрална половинка на Миро, има дълготраен другар в Англия, където живее от няколко години. Двамата с чернокожия Роб по този начин и не склучиха брак, въпреки че още преди 10 години се говореше, че са се сгодили. Двамата с британеца се срещнали около общия си интерес – музиката. Англичанинът бил барабанист, а в първите години от живота си на Острова Галя се изявявала като певица по пиано питейните заведения на Лондон. По-късно родената в съветския град Сургут певица се отхвърли от музикалната кариера и сътвори уебсайт за кетъринг, който се оказал много рентабилен, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР