Бившата депутатка и настояща шефка на листата на БСП в

...
Бившата депутатка и настояща шефка на листата на БСП в
Коментари Харесай

ПРОДЪЛЖЕНИЕ: Водачка на БСП източила половин тон нафта от Напоителни системи?

Бившата депутатка и сегашна шефка на листата на Българска социалистическа партия в Пловдив-област Веска Ненчева освен е употребила длъжностен автомобил нелегално от " Напоителни системи ", само че е и зареждала с нафта скъпия  джип за сметка на държавното дружество под шапката на Министерството на земеделието, научи извънредно Lupa.bg.

Става въпрос за над 500 литра дизел, който е бил сипан във возилото, единствено за 1 месец за обиколки на Ненчева. По същото време тя към момента е национален фаворит и като подобен има право на държавни пари за гориво и отпуснати от Народното събрание. Какво излиза?

Че единствено за 30 календарни дни, от които би трябвало едвам 16 да са разположение за нея да се среща със фамилията си и жителите от Пловдив-област, откъдето бе определена (защото в останалите би трябвало да е била в София за съвещанията на Народното събрание - б.р.) социалистката е изхарчила към 1700 лв. по ставки на дизела от 3,40 лв.. И още 1700 лв. са били поискани от деловодството на законодателния орган. 

Както медията ни към този момент писа, Ненчева бе уличена да се вози гратис на служебно возило на " Напоителни системи ", поради което служебният отраслов министър Явор Гечев разпореди инспекция.

Тя освен е взела колата на свое предписание, само че е употребила и персонален водач - карловец като нея, също претендент за народен представител от листата на Българска социалистическа партия за Пловдив-област. 

Джипът, благосъстоятелност на държавното сдружение, е с марката Тойота и по индустриални данни харчи към 16 на 100 смесено каране, само че единствено в случай че е чисто нов. С годините и навъртения километраж евентуално гълта към 20 литра на всеки 100 километра. 

В експлицитна обява във фейсбук откакто Гечев инициира инспекцията, предстоящо, Веска Ненчева отхвърли да употребява със служебна кола и привилегии, само че насочи остро предизвестие към министъра да не манипулира инспекцията по отношение на нея с предизвестие, че в противоположен случай, ще се влезе в дълъг режим на проявление на обстоятелства и данни. " Искрено се надявам инспекцията да не е манипулирана, тъй като ще влезем в един дълъг режим на проявление на съответни данни и обстоятелства, които може да не са лицеприятни за някого, а и ще отнеме време. А може би това е задачата? ", пита риторично ексдепутатката. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР