Бившата членка на Спайс гърлс Мел Би заяви, че все

...
Бившата членка на Спайс гърлс Мел Би заяви, че все
Коментари Харесай

Мел Би все още живее с кошмарите от насилствения си брак

Бившата членка на " Спайс гърлс " Мел Би съобщи, че към момента се разсънва през нощта " обляна в пот и боязън " поради брака си с някогашния си брачен партньор Стивън Белафонте, който упрекна в принуждение.

Спайската се раздели със Стивън през 2017 година след 10-годишен брак и тогава показа, че той е упражнявал физическо и прочувствено принуждение по време на връзката им, което той изрично отхвърля.

Сега тя съобщи пред " Сън ", че претърпяното ѝ се е отразило зле.

Мел, която е патрон на организацията " Помощ за дамите ", съобщи: " Почти пет години по-късно към момента се разсънвам в ранните часове с ужасяващи фрагменти от звуци и облици, които се въртят в мозъка ми. Неща, които съм се опитвала да препречвам, изплуват на повърхността - неща, които към момента ме карат да се усещам обляна в позор, пот и боязън. "

46-годишната Мел твърди, че някогашният ѝ я е карал да има вяра, че няма да ѝ повярват, " че нямам доказателства и че защото пиенето, опиатите и сексът бяха част от връзката ни, ще бъда опетнена за цялостен живот ".

Певицата съобщи, че самочувствието ѝ е достигнало дъното и тя е протегнала ръка към алкохола и опиатите, с цел да се опита да се самолекува и да притъпи болката.

В последна сметка Мел се раздели със Стивън преди пет години и описа за прекарванията си в мемоарната си книга " Брутално почтено ".

Тя сподели, че е почувствала потребността да приказва намерено, тъй като е осъзнала, че доста дами също минават през това.

" Трябва да приказваме за това, да се оправяме с него и да създадем всичко допустимо да има правдивост ", сподели тя.

По-рано Стивън отхвърли изказванията на Мел, като правният му екип съобщи, че обвиняванията са " възмутителни и неоснователни " и " нищо повече от клеветническа акция ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР