Бившата балерина от „Шоуто на Слави” Мартина Огнянова, която имаше

...
Бившата балерина от „Шоуто на Слави” Мартина Огнянова, която имаше
Коментари Харесай

Мартина на Слави: Лесно напуснах Дългия

Бившата балерина от „ Шоуто на Слави” Мартина Огнянова, която имаше тригодишна любовна история с водещия, съобщи в изявление, че не се е колебала нито за момент, когато решила да напусне предаването и Трифонов . „ Не одобрявам концепцията, че когато нещо е несъмнено, по-добре да си го държиш и да го стискаш. Обичам да раста и да се развъртвам, новите хрумвания и благоприятни условия. В този ред на мисли взех решението да напусна шоуто доста елементарно и без никакви колебания”, разяснява Огнянова пред „ България днес”.



Тя е безапелационна, че поддържа връзки с екипа на Дългия, само че не прецизира дали се чува с него. „ Много неща съм научила и от Слави и за това съм му признателна. На това, което е основал като екип и като артикул, се възхищаваха даже и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше извънреден професионализъм, гений и дисциплинираност. Това, че съм състезател от четиригодишна, ми оказа помощ да се усещам на мястото си и да се забавлявам”, признава някогашната балерина.

Днес тя е щастлива майка на две момчета от връзката си с боксьора Коко, който дефинира като любовта на живота си. Двамата живеят без брак, само че това не е проблем за някогашната балерина. Двойката търгува с био козметика. „ С Коко сме едно цяло, той не ми оказва помощ, той е част от мен и аз от него”, не крие щастието си Огнянова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР