Бившата балерина на Слави Трифонов и балет "Сатен" Галя Христова

...
Бившата балерина на Слави Трифонов и балет "Сатен" Галя Христова
Коментари Харесай

Галя от Сатен: В Тайланд вдигнах кръвното от страх

Бившата балерина на Слави Трифонов и балет "Сатен " Галя Христова описа за ужаса, който изпитала до момента в който била със фамилията си в Тайланд. Точно в този миг се разпалила пандемията от ковид.

"Почувствахме се доста необичайно, всички бяха с маски, ходеха пръскаха във въздуха с препарати... Стресът беше цялостен. Аз кардинално съм с ниско кръвно, а получих такива високи стойности от напрежението, от тази заплаха, която нарастваше ", описа чаровната танцьорка в "На кафе ".

По проект екскурзията й трябвало да премине в Хонг Конг и Макао, само че отпаднали от проекта. Канселирали и тура на виетнамски остров. "Не можеш да прецениш кой е тайландец, китаец, виетнамец. Страхуваш се от всички ", призна още Галя. Тя дефинира живота си след прибирането в България като един от най-хубавите в живота й. "Не бездействахме, бяхме супер дейни. Спортувахме групово, с детето правехме танци за Тик-ток... Гледахме и доста филми, сериали, което е нетипично за мен, тъй като постоянно ще предпочета да чета книга, а не да виждам телевизия ", заключи
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР