Бившата балерина Мартина Огнянова за първи път се отбелязва с

...
Бившата балерина Мартина Огнянова за първи път се отбелязва с
Коментари Харесай

Бившата на Слави Трифонов: Напуснах го без колебание!

Бившата балерина Мартина Огнянова за първи път се отбелязва с изявление за " България Днес ", в което приказва и за връзката си със Слави Трифонов.

„ Благодарна съм на Слави, доста неща съм научила от него. Но животът ми към този момент има други измерения. Коко е същинската ми обич и съм признателна безпределно, че го срещнах и сърцето и очите ми бяха отворени да позная тази обич “, безапелационна е Мартина.

Към момента екс балерината поддържа връзки с всички хора, с които е имала „ същински връзки “ в „ Шоуто на Слави “. Обича да пораства и да се развива, както и да посреща нови хрумвания и благоприятни условия. Затова е напуснала екипа без съмнение.

За Слави споделя следното: „ Всеки човек, който срещнеш, има какво да научиш от него, по този начин се натрупа опит. Много неща съм научила от Слави и за това съм му признателна. На това, което е основал като екип и артикул, се възхищаваха даже и в Щатите, когато бяхме на турне. Това, което е направил, граничи с невъзможното, а от наша страна се изискваше извънреден професионализъм, гений и дисциплинираност.Това, че съм състезател от четиригодишна, ми оказа помощ да се усещам на мястото си и да се развличам “.

Запитана дали е слушала новата ария на Слави и бенда „ Затова “, която се допуска, че е отдадена на нея, Мартина отговори: „ С Коко гледаме единствено „ Двама мъже и половинка “ и слушаме музика, само че не съм чувала песента и не знам защо и кого се пее в нея. Сигурно е прелестна. Текстовете на песните на „ Ку-ку бенд “ са доста дълбоки и съвсем постоянно се пее за обич. Не мога и не искам да разясня кой какво си е помислил и какво е написал “.

Коко е същинската й обич и е признателна безпределно, че го е срещнала. За нищо претърпяно не съжалява и се е радвала и радва на всеки момент.

Идеята за козметичния бранд е зародила откакто кожата на Огнянова придобила нетърпимост към всяка козметика. И след доста проби, проби и насъбрани познания се оказало, че единствено тази, която съставлява сега, й оказва помощ. „ Когато с Коко се намерихме, си пожелахме да се занимаваме с нещо, в което да сме непрекъснато дружно, да ни харесва, да ни прави щастливи и да имаме вяра в него на 100%. След не доста време от компанията, която представляваме, ни предложиха да станем техни представители за България. Терапиите, които използваме, са натурални и са с биомиметични формули, идентични със състава на кожата и никой не може да направи нежелана реакция. Заради тези прелестни резултати спечелихме два пъти „ Козметика на годината “ на премиите за „ Мода, жанр и шоубизнес “ през 2017 и 2018 година А ние започнахме да се занимаваме с това едвам май месец 2017 година Много обществени персони засвидетелстваха доверието към нас и застанаха с лицата си зад марката. И ето по този начин се сбъдна нашето предпочитание “.

Според Мартина съществена неточност, обвързвана с козметиката, е, че хората сами си слагат диагнози и се самолекуват. „ Най-често хората си мислят, че са със суха кожа, а тя в действителност е обезводнена. После влизат някъде и си купуват артикул, който мислят, че е подобаващ за тях и след това следват проблемите “, отсича спортистката и прибавя, че нейният съвет е постоянно да се прави консултация с добър експерт, който да ги насочи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР