Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл)

...
Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл)
Коментари Харесай

Тя има 13 милиона фенове, но не може да си намери гадже СНИМКИ 18+

Бившата американска порно актриса Лана Роудс (истинско име Амара Мейпъл) с 13 милиона почитатели в Instagram няма причина да се оплаква от известността и пристрастеността, които мъжете по света изпитват, когато я видят.

Лана обаче е в меланхолия през последните няколко седмици, заради което стартира да върви на психотерапевт.



„ От една година не върша секс отвън камерите и студиото. От една година не се усещам влюбена, спонтанна, отпусната. Отначало ми хареса моменталната известност, само че през последните няколко месеца се отвратих и се отдръпнах “, оплака се Лана и добави:

„ Изпаднала съм в меланхолия, тъй като не мога да намеря човек, който да ме устройва. Някой, който ще ме обича. Всички, които съм срещал през последните месеци, са ме виждали извънредно през порно призма. Започнах да го ненавиждам. Няма повече ухажвания, разходки, сантиментални излети. „ Те мислят, че съм като във филм - гледат да легнат с мен и да ме зарежат незабавно, “ нещастна е Лана..



„ Не скърбя, че съм снимала непрестанно 12 месеца, че имах повече секс от всичките ми другари дружно, които те ще имат до края на живота си. Сега просто желая да се срещна с някой, който ще ме обича, от сърце, като че ли не съм Лана “, споделя някогашната порно актриса, чието име към момента е отпред на един от най-популярните уеб сайтове за възрастни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР