Бившата американска актриса и настояща дукеса на Съсекс - Меган

...
Бившата американска актриса и настояща дукеса на Съсекс - Меган
Коментари Харесай

Лъснаха нови скандални тайни от миналото на Меган Маркъл...

Бившата американска актриса и сегашна дукеса на Съсекс - Меган Маркъл - в предишното бе много непокорна и преди да срещне принц Хари тя постоянно привличаше вниманието с държание, изцяло неуместно за сегашния ѝ статут в обществото.

Дори напълно неотдавна изплуваха пикантни фотоси от нейното минало, съпроводени от смущаващи истории.

Макар в този момент брачната половинка на английския принц да се старае да се държи като кралска персона, грешките от бурното ѝ минало непрекъснато я преследват и връхлитат.

Последните скандални разкрития за нея пристигнаха от личния ѝ татко - Томас Маркъл.

След като не срещна схващане нито от английското кралско семейство, нито от родната си щерка, бащата на Меган Маркъл реши да се отдаде на мемоари и описа злепоставящи секрети от предишното на дукесата на Съсекс.

В ново изявление Томас Маркъл приказва за сватбата на Меган с продуцента Тревър Енгелс, състояла се през 2011 година

Томас Марк изяснява своето решение да приказва още веднъж пред медия (въпреки, че по-рано бе заречен да не комуникира повече с журналисти) по този начин: " Уморих се да чувам и чета неистини и злословия, които настояват, че не съм можел да заведа щерка си до олтара нито първия, нито втория път. "

Томас твърди, че е извършил бащинските си отговорности, когато през 2011, под клатещите се палми на плаж в Ямайка, предал щерка си в ръцете на първия ѝ брачен партньор — продуцентът Тревър Енгелс.

За отсъствието си от сватбените фотоси той дава една елементарна причина — той персонално помолил фотографа да се концентрира върху младоженците, които бързо сменят сватбените си костюми с бански.

За доказателство на думите си, господин Маркъл сподели няколко фотоси. На един от тях той е с щерка си няколко минути преди церемонията.

" Снимката е направена, когато влязох в нейното бунгало, единствено няколко минути преди церемонията. Бях доста горделив и изпълнен с страсти, когато видях детето си, облечено в красива бяла рокля. Направихме фотоси, а по-късно, дружно с Дория, заведохме Меган до олтара ", разяснява фотографията Томас.

След това той описа, по какъв начин младоженците подарили на всички свои посетители (около 100 на брой) торбички с марихуана, тъй като това „ не е нелегално в Ямайка, а по-скоро е бит “.

" За да излезе от неловката обстановка, която самичък основава, Томас Маркъл бързо прибавя: " Не пуших марихуана. Не мисля, че и щерка ми го стори. Дадох моята кесийка на един от гостите. “

След това отровено изявление, в медиите се появи и самата покана от сватбата на Меган и Тревър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР