Бившата актриса Елен Колева, която се преквалифицира в космоенергетичка и

...
Бившата актриса Елен Колева, която се преквалифицира в космоенергетичка и
Коментари Харесай

Елен Колева захапа Яна Маринова! „Диви и щастливи“ бил плагиатстван

Бившата актриса Елен Колева, която се преквалифицира в космоенергетичка и се прекръсти на Калевска, захапа Яна Маринова . Поводът за това бе хитовият филм „ Диви и щастливи “, където Яна като се изключи че играе, е и един от продуцентите дружно с Александър Сано и Мартин Макариев.

В навечерието на новата година лентата бе излъчена в народен ефир, а Елен написа следния cтaтyc в обществените мрежи: „ Диви и благополучен “ - БГ вид на „ Телма и Луиз “. Тя упрекна Маринова и сътрудниците й, че са плагиатствали и взели концепцията от американката хитова продукция от 1991 година на режисьора Ридли Скот, а е основните функции вземат участие Джина Дейвис и Сюзьн Сарандън.

Американската лента може да се похвали още с 5 номинации и един извоюван „ Оскар “ за сюжета на Кали Коури.

След като разгласи мнението си за лентата, Елен не бе подкрепена от почитателите си в нета, а тъкмо противоположното. Хората намерено обявиха, че филмът им е допаднал, а това е неоспорим факт, имайки поради, че „ Диви и щастливи “ се трансформира в най-гледания през 2019-а, когато бе премиерата му, написа „ Телеграф “.

След като видя, че няма да получи съпричастност даже от почитателите си, Колева написа разяснение, с което се опита да замаже ситуацията, откакто се усети, че е сбъркала в написаното. „ На мен ми хареса! Адмирации за целия екип на кино лентата “, съобщи по-късно Елен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР