Бившата адреналинка Радинела Чушева, която скоро се окичи с короната

...
Бившата адреналинка Радинела Чушева, която скоро се окичи с короната
Коментари Харесай

Мис България Радинела Чушева нонстоп провокира в мрежата

Бившата адреналинка Радинела Чушева , която скоро се окичи с короната на Мис България, знае по какъв начин да предизвика своите почитатели в Инстаграм. С всеки минал ден тя става все по-дръзка и разкрива от ден на ден от своите прелести.

Явно свадите към нея занапред предстоят. Злополучният й избор за най-красивата българка още не е отшумял и към този момент се зараждат нови мотиви тя да бъде непрекъснато одумвана, видя „ Галерия “.  

23-годишната софиянка не се свени да разголва тялото си и го прави при всеки комфортен миг. При последното си посещаване в спа център тя облече толкоз изрязан бански, че взе мозъка на мъжете, които наблюдават интензивността й онлайн. Както нормално, реакциите по отношение на визията на гимнастичката, са спорни.

Едни се възмущават от големите й устни, други я хвалят за идеалните форми, а множеството дами недоволстват против изкуствените й усъвършенствания, които я вършат недостойна за първото място в състезанието Мис България .

Радинела обаче има забележително самочувствие и показва непукизъм в мрежата, публикувайки многозначителни послания. „ Хейтърите ще кажат, че не съм идеална, а съм дело на фотошоп “, „ Не изгубвам и минута в мислене какво ще кажат хората! “, гласят нормалните постове на моделката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР