Бившата адреналинка от Господари на ефира“ Яна Христова отново е

...
Бившата адреналинка от Господари на ефира“ Яна Христова отново е
Коментари Харесай

Адреналинката Яна с различни бащи на втория си син! И първият й съпруг, който не й дава развод, му се пада татко

Бившата адреналинка от „ Господари на ефира “ Яна Христова още веднъж е в епицентъра на скандал и отново драмите й са свързани с някогашния й брачен партньор – дизайнера Ивайло Леков, разбра HotArena.

Двамата са разграничени от 10 години, само че към момента са съпрузи по документи. Той се крие от съда и тя не може да се разведе с него. По тази причина някогашният й мъж се води баща на второт й момченце Даниел, което се роди в края на май.

31-годишната танцьорка още напролет стартира дело за преустановяване на гражданския си брак. През април то беше отсрочено поради неявяването на 42-годишния Ивайло и съдията даде период от три месеца, с цел да може той да бъде открит и да му връчат призовка. През това време русокоската роди наследник, който се води по документи дете на Леков, защото двамата към момента имат брак, писа „ Галерия “.

Биологичен баща на бебето обаче е новият другар на русокоската Петър, за който се знае, че е състезател.

На 1 юли Ивайло още веднъж не се появи в съда. Драмите на Яна с някогашния й мъж не са от през вчерашния ден. От 10 години тя е в непрестанен спор с Леков, който е татко на първия й наследник – десетгодишния Емил.

Бившата адреналинка завоюва правата над детето си, само че на процедура то продължава да живее с татко си. По последни данни русокоската не е виждала момчето повече от година.

Всеки ми дава съвет да се обърна към съответните органи. Всичко, което е зависило от мен и моите юристи, е направено, само че резултат няма “, жалва се Яна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР