Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но

...
Бившата адреналинка има право за попечителство над 11-годишния Емо, но
Коментари Харесай

Адреналинката Яна изплака голямата си болка

Бившата адреналинка има право за настойничество над 11-годишния Емо, само че твърди, че макар многократните опити не съумява да го прибере при себе си Адреналинката Яна Христова твърди, че не може да види личния си наследник към този момент пета година. Дори е упрекната от някогашния си мъж мъж Ивайло Леков във физическо посягане, макар че тя завоюва две каузи за домашно принуждение против него.

Бившата адреналинка има право за настойничество над 11-годишния Емо, само че твърди, че макар многократните опити не съумява да го прибере при себе си. Таткото отхвърли да се съобрази с решението на съда и не остава даже и за секунда момчето единствено.

" Такива хора са рискови за децата си, за близките. Кажете ми мъжко ли е мъж на повече от 40 години да съди жена за побой? Естествено че не съм го удряла. За сметка на това имам две извоювани каузи за домашно принуждение по отношение на мен, следва и трето. Надявам се да го печеля, тъй като когато бях бременна в седмия месец той ме атакува. Най-лошото е че той унищожава душeвността на личното си дете и го употребява за оръжие против мен. На всички споделя, че детето се опасява от мен, а в действителност се опасява от татко си, тъй като когато го срещнем той ме наскърбява, гони, унижава. Тук не става въпрос за естествен човек, а за принудител. Синът ми е на 11 години, само че в никакъв случай не е имал телефон, няма обществени мрежи, с цел да не може да се свърже с мен. Плашат го, че в случай че го взема ще го отвлека и в никакъв случай няма да види татко си, приятелите учебното заведение ”, споделя пред „ България Днес ” Яна. С Ивайло водят каузи между тях в продължение на години. В момента някогашният й мъж живее с нова жена. Адреналинката има второ дете от сегашния си другар. Многократно Христова опитвала да прибере първородния си наследник благодарение на управляващите.

„ Правата са присъдени на мен. Има избран режим на рандеву – втора и четвърта събота и неделя с преспиване. Ако не извършва правосъдните решения, прокуратурата би трябвало да повдигне обвинявания, само че не може да го направи с най-различни претекстове. Примерно защото пет години не сме имали контакт и към този момент сме били отчуждени. Следващата ми стъпка е Европейския съд. В България всичко е изчерпано. През годините сме имали към 20 каузи. Съдия-изпълнителите нямат интерес, да вземат деца, тъй като в имуществото има пари. Тоест, с цел да си свършат работа, би трябвало да им дам доста пари под масата ”, споделя Яна.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР