Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по

...
Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по
Коментари Харесай

Адреналинката Ени лъсна гола на корицата на Maxim САЩ

Бившата адреналинка Ени ще плакне очите на милиони мъже по света, тъй като е поканена да театралничи за американското издание на известната мъжка библия, написа „ България днес”.
Тя оглави класацията за най-желано голо тяло в Съединени американски щати, откакто бе номинирана и определена с конкурс измежду над 100 000 участнички.

Евгения Радилова - Ени зае челно място, откакто се изтегли напред и в онлайн гласуването. Така оспорваната конкуренция й обезпечи професионална фотосесия дибидюс, както и пословичен хонорар оттатък океана.

„ Да бъдеш на корицата на MAXIM е достижение, за което множеството девойки мечтаят. Ангажиментите сигурно ще се усилят след една такава позиция — момиче от корицата за 2018 година. Самата фотосесия и работата с положителните в сектора е скъп опит”, разяснява още преди финала Ени.

Красавицата благодари в обществените мрежи на почитателите си, че я поддържаха. И призна, че единствено с помощта на тях е съумяла да стигне върха.

Ени е измежду първите адреналинки на „ Господари на ефира” и е на път да се трансформира в тотална сензация в Съединени американски щати. Преди години тя даже напусна БГ предаването, с цел да гони дивото и се реалокира в Америка.
Адреналинката заряза присъединяване в „ Господарите”, образованието в НАТФИЗ и реши да завладява в Холивуд. Оттогава до момента тя е една от най-успелите българки в Америка.

Участва в „ Закон и ред”, след което е наградена с няколко оценки за други филми. А преди броени месеци получи и премия за облика на изкусителна кръвопийца на фестивала „ Вампирела”.

Хубавата Ени получава, с изключение на корица на Maxim, гореща фотосесия, 25 000 $ и контракт с едно от най-известните мъжки списания. Останалото, както споделят, е история — хубавицата вписа със златни букви името си до тези на Кейт Ъптън, Тейлър Суифт, Ева Лонгория, Алесандра Амброзоио, Джесика Алба и доста, доста други...
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР