Бившата №1 в света Серина Уилямс напомни за лошия си

...
Бившата №1 в света Серина Уилямс напомни за лошия си
Коментари Харесай

Серина Уилямс отпадна и направи скандал в Париж

Бившата №1 в света Серина Уилямс подсети за неприятния си манталитет и провокира голям скандал на шампионата от Големия шлем “Ролан Гарос ” в Париж. Американката отстъпи в третия кръг с 2:6, 5:7 от своята 20-годишна сънародничка София Кенин. Това единствено по себе си беше задоволителна сензация, само че най-интересното предстоеше.
 Серина Уилямс на корица на списание за хубост
По правилник след всеки мач играчите приказват в залата за конференции. Малко преди Серина да отпадне изненадващо, мястото си пред медиите беше заел австриецът Доминик Тийм, който отстрани Пабло Куевас. Серина е декларирала на уредниците, че няма желание да чака австриеца.

Това ги принуди да пресечен конференцията му и да го помолят да освободи залата за Серина.

Австриецът не на смешка се обиди, като съобщи, че се отнасят с него като към някакъв младеж. Той в последна сметка помърмори и си потегли, само че отхвърли да дава изявленията и за малките екрани.

Dominic Thiem’in tepkisi pic.twitter.com/cjjE2GHrFl
— TenisHaberleri (@SadeceTenis) June 1, 2019
Така Серина в последна сметка реализира своето, само че с това държание надали е провокирала благосклонности. Същото се получи и на финала на Ю Ес Оупът против Наоми Осака, когато се скара с рефера.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР