Бивша язидска секс робиня се изправи лице в лице срещу

...
Бивша язидска секс робиня се изправи лице в лице срещу
Коментари Харесай

Секс робиня на ИД се изправи срещу мъчителя си: Защо ме изнасили на 14? ВИДЕО

Бивша язидска секс робиня се изправи лице в лице против изнасилвача си от „ Ислямска страна “, който в този момент е хванат от иракските управляващи.

Ашвак Хаджи Хамид била отвлечена, продадена в иго и насилвана, когато била едвам на 14 години. По-късно тя съумяла да избяга в Европа, надявайки се, че по този начин ще се избави от ноктите на групировката.

Надеждите ѝ, обаче, били смачкани, когато един ден, разхождайки се по улиците на Щутгарт, се сблъскала с насилника си – Абу Хумам. Той я спрял и ѝ споделил, че знае къде живее, оповестява „ Сън “.

Младата дамата поискала да си тръгне от Германия неотложно, заявявайки, че се усеща по-сигурно в бежански лагер дружно с татко си в Ирак.

Сега Ашвак се изправи очи в очи против насилника си в трагична среща, излъчена по малкия екран. Записът е изработен от иракската разследваща работа и беше излъчен по локална телевизия.

Бруталният член на „ Ислямска страна “, обаче, не посмява да я огледа в очите и в един миг даже се разплаква.

Храбрата жена непосредствено го пита: „ Защо ми аргументи това? “.

Чува се по какъв начин Ашвак му споделя: „ Вдигни си главата. Защо ми аргументи това? Защо? Защото съм язидка?

Аз бях на 14, когато ме изнасили. Вдигни си главата! Имаш ли сестра? Имаш ли усеща? Имаш ли някаква чест? Аз бях на 14.

На възрастта на щерка ти. На възрастта на сина ти. На възрастта на сестра ти! Ти унищожи живота ми. Отне ми всичко. Всичко, за което мечтаех “.

Младата жена продължава гневния си изблик: „ Но в този момент знаеш какво е да те изтезават, както е самотност. Ако имаше разсъдък, усеща, нямаше да ме изнасилиш, когато бях на 14 “.

Засега не е ясно по какъв начин Абу Хумам е попаднал в затвор в Ирак. Германските управляващи са дали обещание да проверяват по какъв начин се е озовал там, откакто стана ясно, че е срещнал Ашвак в Щутгарт.

Това се е случило през 2016 година. Тогава тя се оплакала в полицията и макар че Хумам бил разпознат от камерите, служителите на реда ѝ споделили, че не можели нищо да създадат, защото той бил регистриран като емигрант.

В края на трагичната очна ставка по иракската телевизия нервите на някогашната секс робиня не устоят и тя припада.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР