Бивша украинска танцьорка на пилон ще бъде изправена пред британски

...
Бивша украинска танцьорка на пилон ще бъде изправена пред британски
Коментари Харесай

Бивша танцьорка на пилон е обвинена за убийството на мъжа си, искала милионите му

Бивша украинска танцьорка на стълб ще бъде изправена пред английски съд. Гана Зуизина е упрекната в организирането на убийството на своя брачен партньор милионер Бари Принг.

Обвинението към украинката, която сега се подвизава под името Джулиан Мур е, че тя е желала да отмъкне благосъстоянието на мъжа си, като провежда покушението му.

Състоянието на IT бизнесмена възлиза на 1.5 милиона лири.

" Черната вдовица " ще се яви пред съда идващия месец, където се чака, че фамилията на Принг ще изиска да й бъде дадена обективна присъда, оповестява " Дейли мейл ", представен от dariknews.bg.

" Починалият е бил съзнателно погубен и Зуизина е обвързвана с убийството ", споделят братът и майката на Принг. Семейството твърди още, че тя се е омъжила за него поради парите му и е имала цел да се възползва от благосъстоянието му и предизвикала гибелта му, с цел да се отърве от него и да вземе всичко за себе си.

Зуизина отхвърля обвиняванията за убийството на мъжа си, като декларира, че околните на мъжа ѝ имат прекомерно малко информация за връзките посред им и, че госпожа Пинг даже не е участвала на сватбата им.

" Мъжът ми беше добре просветен, здрав и изтънчен. Той беше изцяло кадърен да взима независими решения и да реши дали аз се бракосъчетавам за него поради парите му или поради любовта ми ", сподели още " Черната вдовица ".

Тя отхвърля изказванията, че бракът им е бил към края си.

Бари Принг, който е IT бизнесмен се среща със своята 28-годишна брачна половинка в уебсайт за запознанства и те се женят в Киев през 2007 година. Празнувайки своята първа годишнина на 16-ти февруари идната година на вечеря покрай украинското село Мила и на 15 километра от Киев, кола минава около ресторанта и се чуват изстрели, които се оказват смъртоностни за Принг. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР