Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа, очевидно е

...
Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа, очевидно е
Коментари Харесай

Жената с най-големите гърди в Европа позира в червен бански, за да покаже, че...

Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа, явно е намерила ново занятие, като спасителка на плажа. 28-годишната Мартина Биг, която е родом от Германия, бе забелязана на плажа Винъс в Лос Анджелис да наглежда морските талази, облечена като персонаж от паметния сериал спасители на плажа.   Огромните ѝ гърди, за които тя е похарчила 65000 $, засенчват даже и тези на Памела Андерсън.

Бившата русокоска се е решила на радикална смяна – да се направи черна благодарение на меланинови инжекции и постоянна приложимост на соларима на макс.

Тя твърди, че „ няма да се преструва на черно момиче”, а желае да бъде виждана като „ неповторимо и екзотично Барби”. „ Като дете се възхищавах на Памела Андерсън в сериала Спасители на плажа. Повечето си мислят, че спасителките са руси и с бяла кожа. Мисля, че фотосите за съпоставяне демонстрират, че в този момент, в качеството си на черно момиче, аз също съм красива спасителка”, споделя тя.



Благодарение на новата здравна процедура в Съединени американски щати, белокожата и съветска някогашна стюардеса се трансформира в афроамериканка.

Нейният дълготраен другар, водачът Майкъл също се подлага на процедурата, с цел да стане черен.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР