Бивша стюардеса катастрофира на Арената в риалитито Фермата и си

...
Бивша стюардеса катастрофира на Арената в риалитито Фермата и си
Коментари Харесай

Бившата стюардеса напусна Фермата

Бивша стюардеса катастрофира на Арената в риалитито " Фермата " и си потегли от предаването. Чаровната Цвети не съумя да вземе нито една борба и падна с 0 на 18 от амбициозната си съперничка, мотивационният водач Ваня.

Силите ѝ изневериха още в петък, когато трябваше да виси на греда и да търкаля бъчви. В събота тя още веднъж се оказа по-бавна при прекосяването със завързани очи през терен с трудности, а голямата ѝ нерешителност изнерви агитката ѝ. За разлика от нея, при реденето на пъзел, коването на пирони и рязането с трион Ваня беше хала и действаше без боязън, че може да падне или да се нарани. Освен повече мощ и устойчивост, тя сподели и по-голяма мотивация.

Въпреки тежкото проваляне, Цвети откри сили да поздрави победителката в дуела и напусна предаването с достолепие.

Тя влезе във „ Фермата “ със поръчката, че ще опровергае клишето, че красивите дами са глупави и лигави. Тази седмица присъединяване на красивата Цвети в известното предаване завърши. Тя беше посетител в предаването „ Тази събота и неделя “, с цел да показа по какъв начин се усеща след елиминацията.

„ Животът във „ Фермата “ е доста по-различен от действителния живот “, показа 26-годишната Цвети след излизането си от риалити формата.

" Съжалявам, че приказката за мен свършва, само че съм щастлива, че съумях да се докосна до невероятната идея, която имаме в този сезон и да я изживея ", сподели някогашната стюардеса, която работи наедно с всички участници за възобновяване на стопанството в манастира " Свети Архангел Михаил " в село Шума.

Според нея във „ Фермата “ 2 или 3 месеца са равни съвсем на години. Въпреки това участниците са се срещнали най-вече с положителните страни на хората.

Най-важният урок, който е научила, е да желае помощ. Особено в стопанската работа, в която знае, че има доста по-добри от нея.

Водещата Петя Дикова повдигна и тематиката за един от най-големите кавги към присъединяване на Цвети – флиртът ѝ с Виктор, който е привързан, само че все пак не скри влечението си към младата жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР