Бивша служителка, която продуцентската компания на Робърт де Ниро съди

...
Бивша служителка, която продуцентската компания на Робърт де Ниро съди
Коментари Харесай

Служителка, съдена от Робърт де Ниро, завежда в отговор дело за полова дискриминация

Бивша служителка, която продуцентската компания на Робърт де Ниро съди за хипотетично заграбване, е завела контрадело, в което твърди, че тя е " жертва " на " полова дискриминация на работното място ".

Според информация на " Холивуд рипортър " някогашната служителка на компанията Греъм Чейс Робинсън твърди, че Де Ниро я е подлагал на " години на полова дискриминация и тормоз ", което включвало и " безпочвен и нежелателен физически контакт ", " полово натоварени мнения " и отношение към нея като към " офис брачна половинка ", възлагайки й " стереотипно женски отговорности като домакинска работа ".

В жалбата, подадена от Де Ниро, се споделя, че Робинсън е злоупотребила с разходни сметки, плащайки в заведения за хранене и хотели и е прахосвала " астрономически количесва време " в гледане на " Нетфликс " в работно време, което включвало 55 епизода на " Приятели " в границите на четири дни през януари.

В недоволството на Робинсън пък се твърди, че Де Ниро я е нарекъл " кучка " и " брат " и я е молил да му " чеше гърба, да закопчава ризите му, да оправя колана му, да връзва вратовръзките му и да го буди, когато е в леглото ". Според нейните данни Де Ниро не се е намесил и откакто е видял по какъв начин негов другар я пляска по дупето.

В отговор юристът на известния артист и продуцент Том Харви разгласи, че обвиняванията, направени от Греъм Чейс Робинсън против неговия клиент са повече от неуместни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР