Бивша състезателка по художествена гимнастика и медалистка от няколко първенства,

...
Бивша състезателка по художествена гимнастика и медалистка от няколко първенства,
Коментари Харесай

Бивша гимнастичка стана Мис Созопол пред 2000 души публика

Бивша състезателка по художествена гимнастика и медалистка от няколко шампионати, Ива Димитрова, бе единомислещо определена за победителка на състезанието Мис Созопол, който се организира на Амфитеатъра пред повече от 2000 души аудитория. „ Завърших учебно заведение с френски език и си бленувам да стана дизайнер, това сами дълготрайните проекти,а краткосрочните са – да стана идната носителка на купата Мис България “, показа русокоската след състезанието.

Мис Созопол се прави в партьорство с община Созопол и е част от националната конкуренция Мис България, която ще се организира в края на годината. Ива завоюва 12-членното жури с усмивка, естествено държание, сексапил и добре поддържано тяло.

Тя е висока178 см, а ограниченията й са 90-65-95. Нейни подгласнички станаха: Джулия Мицова, която бе определена с овации и за лице на публиката, както и Радослава Узунова и Маринела Иванова.

Лентите и короните бяха връчени от членовете на журито: Мис Туризъм Интернешънъл Рени Радева, Кралица на Бургас Теодора Мудева, Мисис България Валя Жекова, Мисис Бургас за 2018 година Вержиния Иванова, вице Мис България Йовита Георгиева, миналогодишната носителка на купата Мис Созопол Габриела Панайотова и специфичният посетител и ръководител на журито - продуцента от Калифорния Зий Ребело. Красавиците дефилираха в три общоприети тура – с ревю на диамантените бижута Goto Jewellery and Diamonds, банските ШугърФрий и дизайнерските рокли на фешън къща Диома.

Те си потеглиха с дарове от Christian of Roma, Тонино Ламборгини, Goto Jewellery and Diamonds, SugarFree, По традиция водещ на шоуто беше Искрен Пецов, който разгорещи публиката с няколко летни шлагера, за положителното въодушевление на гостите се погрижи и хаус вокала Нелите, а огненото ВОЛТ Шоу тотално взриви Амфитеатъра.

Снимки: Наско Иванов

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР