Бивша помощник-директорка бе обвинена в извършване на секс със свой

...
Бивша помощник-директорка бе обвинена в извършване на секс със свой
Коментари Харесай

Директорка на училище отива на съд за секс с ученик

Бивша помощник-директорка бе упрекната в осъществяване на секс със собствен възпитаник младеж. Полицията в Арканзас заяви, че 37-годишната Джесика Уилямс, която в този момент работи в Waldron School District като админ, е изправена пред пет обвинявания в полово принуждение от първа степен.
Ученикът е на 16 години и, доколкото възрастта за единодушие за полов акт в Арканзас също е 16, това единодушие не може законно да се даде на някого, който има власт над другия. Уилямс също по този начин е упрекната, че е пробвала да манипулира доказателства, само че детайлностите за това към момента не са оповестени.
По време на случая Уилямс била помощник-директор на Waldron School District, съгласно уеб страницата на просветителната институция. Полицейският отдел на Waldron заяви пред осведомителната организация KFSM, че в централния офис на учебното заведение е получено анонимно писмо. Там ставало дума за обвинявания по отношение на полово принуждение над тинейджър. В писмото пишело, че представител на Waldron от женски пол е имала полови връзки с възпитаник в тинейджърска възраст. Била извикана полиция и почнало следствие.
На 15 август директорката била задържана и упрекната за това, че е правила секс с възпитаник. Пред локални медии ученикът признал, че е имал полови връзки с Уилямс. Той също по този начин споделил, че двамата си разменяли "неприлични " фотографии. Притисната, директорката също признала, че е правила секс с ученика няколко пъти. След това тя била задържана и отведена в регионалния затвор. По-късно бе освободена под гаранция от 100 000 $.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР