Бивша помощничка на Робърт Де Ниро заведе дело срещу него

Бивша помощничка на Робърт Де Ниро заведе дело срещу него ...

Обвинена от Де Ниро в кражба го съди за полова дискриминация.

Бивша помощничка на Робърт Де Ниро заведе дело срещу него за полова дискриминация. Тя твърди, че звездата правел "оскърбителни и сексистки коментари" към нея през 2012 година, предаде БГНЕС.
Съгласно обвинението, Де Ниро е подложил дългогодишната си сътрудничка Греъм Чейс Робинсън „на години на полова дискриминация и тормоз“, като същевременно не ѝ плащал за извънреден труд. Жалбата съдържа запис на гласово съобщение, което Де Ниро ѝ оставил. В него той разгневено я нарекъл „разглезено изчадие“, казвайки „как се осмеляваш да не ме уважаваш“ и я заплашвал с думите „ти си *** история".
„Освен всичко друго, Де Ниро карал г-жа Робинсън да го чеше по гърба, да завързва връзките му и да го буди от леглото. Де Ниро също бездействал, когато негов приятел плеснал г-жа Робинсън по дупето“, пише в документите по делото.
„В крайна сметка тя напуска, защото не можела да издържи враждебната работна среда“, се казва още в молбата на Робинсън, която иска поне 12 милиона долара обезщетение.
Делото идва два месеца след като компанията на Де Ниро предяви иск срещу Робинсън в щата Ню Йорк с обвинение, че е присвоила „стотици хиляди долари“ за лични разходи от служебната карта на компанията. Фирмата на Де Ниро обяви, че съди Робинсън за 3 милиона долара през август.

Източник: actualno.com