Бивша любовница на Венелин Петков ще води предаването „Култ” на

...
Бивша любовница на Венелин Петков ще води предаването „Култ” на
Коментари Харесай

Секси репортерка сяда на стола на Петя Дикова

Бивша държанка на Венелин Петков ще води предаването „ Култ” на мястото на Петя Дикова. Дъщерята на Аня Пенчева излиза в майчинство до няколко седмици, а в стола ѝ ще седне секси репортерката Поли Гергушева, която преди време се е изявявала като манекенка.


В „ Култ” последователно приготвят феновете за новата водещата на предаването. Засега тя има 10-минутна графа, в която показва любопитките от седмицата. Истинската концепция обаче била хората да свикнат да я виждат в студиото, с цел да няма разтърсвания, когато Петя Дикова го напусне, писа „ Уикенд “.

Гена и Венелин отново се събраха



Петя Дикова не ще женитба

Самата Поли е някогашна манекенка в известната организация на Жени Калканджиева „ Визаж”. Точно преди 10 години момичето става трето в състезанието „ Мис България”. 19-годишната тогава Гергушева е подгласничка на Антония Петрова. За разлика от нея обаче не съумява да направи кариера в модата и се насочва към публицистиката. Първата ѝ работа е в огромен по това време всекидневник, където я вижда Мартин Карбовски. По-малко от 4 години по-късно момичето към този момент работи в Би Ти Ви.

Говори се, че съществена заслуга за назначението ѝ има краткотрайна спекулация с Венелин Петков, който става шеф на новините тъкмо когато Поли влиза в малкия екран. Тогава Гергушева е на 25 години, а Петков към този момент е трансферирал 40-те. Връзката им продължава едвам няколко месеца.

Дъщерята на Сашо Диков ще ражда напролет, а до няколко седмици ще се отдръпна от работното си място. Искала да си вземе дълго майчинство – най-малко година. Не е ясно дали по-късно ще се върна на екран като водещата на личното си шоу. По закон в малкия екран са длъжни да ѝ обезпечат работно място, само че нямат обвързване то да бъде същото както преди майчинството. Нищо чудно, в случай че Поли направи положителни рейтинги, да остане в стола на Петя, а самата Дикова да бъде намалена до равнище кореспондентка или най-вече редактор.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР