Бивша колежка на Меган Маркъл от ‘’Сделка или не’’ отвърна

...
Бивша колежка на Меган Маркъл от ‘’Сделка или не’’ отвърна
Коментари Харесай

Меган пак излъга - ето я истината за участието ѝ в ‘’Сделка или не’’

Бивша колежка на Меган Маркъл от ‘’Сделка или не’’ отвърна на изказванията ѝ, че е била „ сведена до глупачка “ в шоуто и е била ценена единствено поради “красотата си “, а не поради “мозъка “ си.

Клаудия Джордан, която в предишното е взела участие дружно с Меган в играта на NBC, опроверга изявленията на херцогинята на Съсекс, които тя направи в личния си подкаст Archetypes.

Meghan Markle: I was treated like a 'bimbo,' 'objectified' on 'Deal or No Deal'
— New York Post (@nypost)

Меган, която се появява във втория сезон на поредицата на NBC за 34 епизода сред 2006 и 2007 година, сподели, че е напуснала, тъй като е чувствала, че е била “превърната в обект “, разкривайки, че е била принудена постоянно да бъде пръскана със спрей за загар и да носи сутиен с подплънки.

Тя добави, че времето, което е прекарала в шоуто, я карало да се усеща глупава, тъй като всичко там било обвързвано с външния ѝ тип, само че съгласно Клаудия това не е по този начин, най-малко не за всички участващи модели.

 

Long before Meghan Markle was a soon-to-be royal, she was a case model on Deal or No Deal.
— E! News (@enews)

„ За по-голяма изясненост – да, присъединяване на модел в игра не е безусловно обвързвано с интелекта, само че за всяко шоу изпълнителните продуценти избираха пет модела, които смятаха за най-общителните и занимателни персони, на които да слагат микрофони и за които знаеха, че ще се ангажират със състезателите “, написа тя в обява, споделена в нейните сторита в Instagram.

“И в “Сделка или не “ в никакъв случай не са се отнасяли с нас като с глупачки. Всички ние имахме толкоз доста благоприятни условия с помощта на това шоу. ” - добави тя.

Клаудия добави, че това е скъпа опция, а от теб самата зависи какво ще направиш с нея. Тя добави: “Ако просто се появиш и не се ангажираш – тогава единствено ще получиш хонорара си и няма да спечелиш доста от него. ”

“Но в случай че се появиш и използваш моментите си, няма ограничавания за това, което можеш да направиш с тази опция. “

Meghan Markle recalled feeling " forced to be all looks and little substance " during her time as a model 'Deal or No Deal'
— The Hollywood Reporter (@THR)

Клаудия изясни, че се е “забавлявала “ в работата по “Сделка или не “ и твърди, че това ѝ е помогнало да стартира своята кариера.

“Това беше ходило от стълбата, по която се изкачвах в продължение на 25 години, което заплати всичките ми сметки, сложи ме пред 13 милиона души на вечер и ме докара до това да вземам участие в излъчвания като Celebrity Apprentice, Celebrity Apprentice All Stars, както и да вземам участие в акция за повишение на осведомеността за рака на гърдата, гост-домакин съм в Extra и съм била в листата на 100-те най-красиви дами на списание People и доста други “, продължи тя.

 

Meghan Markle's Deal or No Deal costar fires back at her claims

Good for Claudia calling out Fake’s BS via
— HarrysGreySuit (@hrrysgreysuit)

49-годишната актриса посочи, че тя не “напада “ Меган, само че че за нея е значимо да отбрани шоуто и всички хора, които са работили толкоз интензивно, с цел да го създадат успешено.

„ Господ знае, че от години пазя тази жена в медиите “, изясни тя. „ И отново ще го направя, само че просто не желаех да има недоразумения по отношение на атмосферата на работа в играта „ Сделка или не “.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР