Бивша касиерка в супермаркет във Великобритания разказва за начина си

...
Бивша касиерка в супермаркет във Великобритания разказва за начина си
Коментари Харесай

Касиерка разкри как си отмъщава на груби клиенти

Бивша касиерка в супермаркет във Англия споделя за метода си на възмездие по отношение на груби клиенти. Тя споделя метода си с потребителите на TikTok.

Джорджия Гей е работила в супермаркет в продължение на четири години, като през това време неведнъж се е сблъсквала с груби клиенти.

В резултат на това тя създава собствен сигурен способ за възмездие: когато ѝ се удавало да чуе, че клиент или клиентка на магазина възнамерява да готви, тя не слагала в торбичката значимите съставки за ястието.

Например, съгласно думите на Гей, един път тя чула, че клиенти, които се държали жестоко с нея, щели да подготвят гуакамоле за вечеря. Тогава тя махнала авокадото, една от главните съставки на соса. " Не можеш да направиш гуакамоле без авокадо ", показва тя.В мненията под видеоклипа други касиери са подкрепили британката и са описали своите способи за възмездие.
@georgiagayy not hard to me nice #fyp #psychopath #foryou #foryoupage ♬ im a psychopath - (:̲̅:̲̅:̲̅[̲̅:♡:]̲̅:̲̅:̲̅:̲̅)
" Умишлено мачках нежните артикули, когато поставях стоките в торбичката. Например, самун и банани ", написа един консуматор. Друга жена прибавя, че преднамерено е давала пари в дребни монети, а не в банкноти, написа Блиц.бг
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР