Бивша интимна приятелка на основателка на основателя на ирландската група

...
Бивша интимна приятелка на основателка на основателя на ирландската група
Коментари Харесай

Бивша на основател на Boyzone уби бавачката си и изгори трупа ѝ в градината си

Бивша интимна другарка на основателка на създателя на ирландската група Boyzone Сабрина Каудер е упрекната в убийството на бавачката си от Франция. 34-годишната жителка на Лондон и нейният 40-годишен другар са се пробвали да изгорят натрупа на убитата в градината си, само че не са съумели да унищожат изцяло останките.

Сабрина Куайдер е някогашна интимна другарка на създателя на поп групата Boyzone Марк Уолтън, която в този момент е упрекната в убийството на бавачка от Франция. Полицията е била извикана от съседи на Сабрина: те видели пушек и пламъци в градината ѝ и заподозрели, че се случва нещо неправилно. Първи, който обърнал внимание на странния огън, било осемгодишно момче, живеещо в съседство с килърката. " Връщахме се със сина ми от учебно заведение. Той видя огъня в градината ѝ. Той извика: Ако вършиме барбекю, може ли да дойдем? Аз му споделих, че това не наподобява на барбекю. Миризмата беше доста неприятна ", споделя съседка на Сабрина.

Пристигналата полиция е разкрила в градината зле скрити овъглени остатъци. Състоянието на тялото не разрешавало да се дефинира нито, пола нито възрастта на жертвата. Но след разпит на очевидци станало ясно, че Сабрина е умъртвила бавачката на своите деца - 21-годишната Софи Люнет, пристигнала да работи на Острова от Франция.
 facebook.com/sophie.lionnet.10

Каква е повода сполучливата майка на две деца да убие бавачката си, не е известно. Нейни другари описват, че Сабрина постоянно е разгласила в обществените мрежи фотоси от лъскави празненства и е водила богат живот. Домът, в градината на който тя се е пробвала да изгори натрупа, се прави оценка най-малко на един милион $.
В момента Сабрина и приятелят ѝ са в ареста и са разпитвани от полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР