Бивша фризьорка, която днес е пилот на самолет, с превърна

...
Бивша фризьорка, която днес е пилот на самолет, с превърна
Коментари Харесай

Daily Mail разказа уникалната история на шведката, която се отказа от фризьорството и стана пилот

Бивша фризьорка, която през днешния ден е водач на аероплан, с трансформира в звезда в Instagram, с помощта на работата й и метода й на живот.
Сара Йохансон от Бурос, Швеция, има повече от 22 000 почитатели поради невероятните й фотоси, оповестява Daily Mail.
Те демонстрират удивителната русокоска в униформа по време на работата й в пилотската кабина, както и на фона на екзотичните дестинации, до които лети.



33-годишната шведка работи две години и половина като водач на Boeing 737, обслужващ цивилен полети. Сега тя лети с Falcon 7X и прави корпоративни услуги.
" В Instagram получавам доста известия от цялостен ​​свят. Това е доста неповторим метод за връзка с хората. Имам няколко нови близки другари с помощта на Instagram ", споделя Сара.
" Обичам да хвърча. Това е възприятие, което даже не мога да обясня. Обичам да се изучавам и да се развъртвам. В тази специалност в никакъв случай не спираш да учиш. Носиш голяма отговорност като водач и би трябвало да имаш доста знания в доста разнообразни области+, показва водачът.



Една куриозна детайлност е, че Сара се опасява да лети, преди да стане водач.
Тя работи като коафьор, преди да открие същинското си предопределение и да преодолее провокациите, пред които е изправена, поради пола си.

Тя си спомня: " Многосе опасявах да хвърча. Когато бях на 16 година, имах опцията да седна в пилотската кабина. Бях изцяло изумена от възприятията си, само че по това време бях в учебно заведение и се образовах ца коафьор. Открих фризьорски салон и годините минаваха. Накрая почувствах, че същинската ми природа е да бъда водач. Така че открих пилотско учебно заведение наоколо ".



" Подлагаха ме на спомагателни проби доста повече, спрямо другите ми сътрудници. Един специалист по симулатори искаше да се проваля непременно, само че аз съумях ", споделя Сара.
" Работя интензивно, с цел да бъда най-хубавият експерт. Знам, че съм добър водач и желая да науча още повече от всички опитни капитани, с които хвърча. Не полът ръководи самолета, а хората ", показва тя.
Сара се надява нейните история и фотоси в Instargam да покажат на хората, че в никакъв случай не е прекомерно късно да преследваш фантазиите си.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР