Бивша барманка в кръчмата разказа, че е била ранена в

...
Бивша барманка в кръчмата разказа, че е била ранена в
Коментари Харесай

Стомахът на жена е разкъсан от предпазния колан в ужасяваща катастрофа, преди да бъде спасена от мистериозния добър самарянин

Бивша барманка в кръчмата описа, че е била ранена в ужасяваща злополука на автомагистрала, което значи, че е трябвало да се научи да върви още веднъж.

Кийли Кларк е пътувала със скорост 70 благи в час с колегата си Калъм по M5 покрай Бирмингам на 29 февруари, когато се е блъснала в спряла кола в центъра на пътя, на която не са включени спешните светлини. Преди това се е сблъскал с друго транспортно средство, оповестява Derbyshire Live.

Кийли сподели, че страната й на колата се е смачкала незабавно след злополуката, което значи, че краката й са били смачкани. Въздушната възглавница беше свила дробовете й и защитният колан раздра част от стомаха й, преди приключването на гориво да възпламени колата, до момента в който Кийли беше заклещена вътре.

23-годишната описа за това по какъв начин незнаен водач на камион е раздрал вратата се отваря, с цел да я избави от руината. Нито тя, Калъм, нито полицията съумяха да разпознават положителния самарянин, който изчезна, откакто избави Кийли.

Би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР