Бивша баба учителка на 76 г. е въртяла бизнеса с

...
Бивша баба учителка на 76 г. е въртяла бизнеса с
Коментари Харесай

Шок! Баба-учителка от Тутракан върти червените фенери в Брюксел, вижте колко пари изкарва

Бивша баба учителка на 76 година е въртяла бизнеса с проститутки на алените фенери в Брюксел. Стефка Йорданова от Тутракан сключила контракт за наем на чадст от къщите на " Рю д'Аерскот ", директно до Гар дьо Норд, където се намират витрините с дами, след което пускала вътре искащите да проституират против 250 евро на промяна, оповестява в. " Телеграф ".

През къщите на някогашната преподавателка са минали най-малко 30-40 българки, част от тях са издържали по 5-6 месеца, след което се прибирали в Родината.

Йорданова живеела в Брюксел от 5-6 години и говорела отличен френски. Влязла в бизнеса с проститутки от най-ниското равнище - първоначално работела като чистачка. С течение на времето навлязла в бизнеса и научила много неща за него, влезнала в контакт със притежателите на къщите, които били главно от турски и албански генезис и почнала да отдава витрините. Срещу наема, който прибирала от проститутките, им осигурявала консумативи и разчистване на работното място.

Бизнесът на Йорданова траял допреди 11 дни, когато бе разрушен при интернационална акция на ГДБОП.
В дома на Стефка били открити над 164 хиляди евро. Тя живеела дълготрайно в белгийската столица, само че последно била там преди три, четири месеца. По документи била записана в триетажна къща в Тутракан, само че е арестувана в суперлуксозно имение над река Дунав с двор към 4-5 декара. В него имало фонтани, скулптури, като се счита, че високият стандарт е обезпечен точно от българските проститутки в Брюксел.

В дома на Стефка Йорданова е открит и справочник на български, в който си изяснява по какъв начин се работи зад витрина, при кого се отсяда, както и фотоси, формат А4 по долни дрехи и по бански на дами.

Самата Стефка твърдяла пред криминалистите, че няма нищо нелегално в това, което прави, а огромната сума пари идвала от сина й, който си изкарвал хляба като водач на камион, също знаел френски и живеел в различен първокласен парцел.
Заедно с някогашната преподавателка е задържана и съучастничката й Светла Захариева, с която били родственици.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР