Бивша асистентка на холивудския титан Робърт де Ниро на име

...
Бивша асистентка на холивудския титан Робърт де Ниро на име
Коментари Харесай

Робърт де Ниро, Греъм Чейс Робинсън и делото, което заведе асистентката за сексуален тормоз и дискримнация

Бивша асистентка на холивудския исполин Робърт де Ниро на име Греъм Чейс Робинсън е завела дело против артиста за полов тормоз и дискриминация, оповестиха американските медии късно нощес.

Става ясно, че Робинсън е почнала като асистентка на артиста, само че в края на взаимоотношенията им е изпълнявала де факто ролята на действен шеф в компанията на де Ниро Canal Productions.

Г-ца Робинсън е работела за де Ниро от 2008 година до април тази година, когато е напуснала работата си въз основа на дискриминация и непочтено отношение от страна на работодателя й.

Преди към два месеца де Ниро е завел дело против Робинсън за шест милиона $ поради държанието й в хода на работата им, което е включвало корист със служебни кредитни карти и превозване на прекалено много от работните часове в гледане на Netflix сериали.

Конкретно става дума за общо 55 серии на " Приятели ", които Робинсън е изгледала единствено в границите на три работни дни през януари тази година, разкриват BuzzFeed.

Тази седмица самата тя също е подела правосъден развой против някогашния си началник, като търси от него 12 милиона $.

В обвиняванията си против артиста Робинсън пледира, че е била третирана непочтено по време на работа и е служела като " офисна брачна половинка " за де Ниро, даже след покачването си в Canal Productions.

Шефът й постоянно я е карал да оправя облеклата му, да купува дарове за децата му, да чисти жилището му и други сходни задания, които са я карали да се усеща дискриминирана на полова основа.

В настояванията си пред съда някогашната асистентка споделя, че постоянно е работела изключително по над 20 часа на седмица, за което не е била обезщетена, както и че заплатата й е била много по-ниска от тази на мъже, чиито позиции надалеч не изискват нейните знания и умения.

За похлупак на всичко Робинсън пледира, че Робърт де Ниро я е докосвал без нейно предпочитание и постоянно е подхвърлял вулгарни мнения със полов подтекст.

По думите й, де Ниро се е държал злобно и обидно през по-голямата част от професионалните им взаимоотношения, което Робинсън поддържа пред съда със запис на яростно известие, оставено в гласовата й поща от самия артист.

Де Ниро и Canal Productions към момента не са коментирали заведеното от Робинсън дело. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР