Бивша асистентка на Харви Уайнстийн каза, че се опитала да

...
Бивша асистентка на Харви Уайнстийн каза, че се опитала да
Коментари Харесай

Бивша асистентка на Харви Уайнстийн опитала да го спре преди 20 г.

Бивша асистентка на Харви Уайнстийн сподели, че се пробвала да му попречи да насилва дами преди две десетилетия, като го предиздвикала да подпише съглашение, съгласно което той трябвало да се подложи на лекуване и да поправя метода си, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Зелда Пъркинс напуснала компанията на Уайнстийн " Мирамакс " през 1998 година дружно с колежка, която обвинила продуцента, че се опитал да я изнасили. И двете получили по 177 хиляди щатски $.

Като част от сделката Пъркинс и колежката й подписали съглашение за конфиденциалност. Според изискванията му, като се изключи че те трябвало да не огласяват случая, Уайнстийн бил длъжен да посещава терапия. Също по този начин компанията му трябвало да предприеме дейности, в случай че той още веднъж заплати за хипотетични свои нарушавания.

Пъркинс няма визия дали Харви Уайнстийн е посещавал терапия и няма доказателства дали той е спазил останалите си отговорности, разказани в документа.

Тя свидетелства пред английските законодатели, които проверяват насилието на работното място, и съобщи, че се усеща " излъгана ".

" Мисля, че направихме най-хубавото, с цел да го спрем. По създание бяхме излъгани ", сподели тя.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР