Бивш управител. Дейвид Патерсън се разгневи в неделя, че мигрантите,

...
Бивш управител. Дейвид Патерсън се разгневи в неделя, че мигрантите,
Коментари Харесай

бивш управител Патерсън казва, че е време да поискаме реформи на границата и престъпността, след като мигрантите бяха освободени, въпреки че бият ченге

Бивш шеф. Дейвид Патерсън се разгневи в неделя, че мигрантите, задържани за побой на двама ченгета на Таймс Скуеър и по-късно оставени да избягат, би трябвало да бъдат последната капка, когато става дума за рискови граници и незаконни политики на Съединени американски щати.

Бившият губернатор на Демократическата партия на Ню Йорк сподели, че надълбоко притеснителният случай е героичен скандал и че обществеността би трябвало да изиска промени в настоящите снизходителни свързани политики, които се управляват от администрацията на Байдън и правоприлагащите органи на града, като окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг.

„ Може би това е верният случай хората в действителност да стартират да се изправят и да изискват повече отчетност от нашето държавно управление “, сподели Патерсън на „ Cats Roundtable “ по радио WABC 770 AM.

Патерсън не се насочи към политици или управляващи поименно, когато настояваше за промени след уловения на видео побой на чиновници от NYPD на 27 януари.

Но той явно имаше поради всички -...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР