Бивш социален министър изрази опасения, че властта може да злоупотреби

...
Бивш социален министър изрази опасения, че властта може да злоупотреби
Коментари Харесай

Деница Сачева: Управляващите може да злоупотребят с европейски средства от Плана за възстановяване и устойчивост

Бивш обществен министър изрази опасения, че властта може да злоупотреби със сериозните пари, които чакат България. Деница Сачева изрази също и мнение за дейностите на украинците по време на войната.

Украинците на практика пазят Европа, изискват се безапелационни решения. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ някогашният обществен министър Деница Сачева.

„ Независимо дали ще се одобри добре от публичното мнение, или не. Време е за водачество “, акцентира тя.

Сачева разяснява и тезата, че ГЕРБ са подкрепяли Русия при строителството на „ Турски поток “.

„ В момента, когато се води тази война, се вижда какви са изгодите за България точно от плана „ Турски поток “. Стратегическото решение, което беше взето. Категорично беше вярно за България “, акцентира тя.

По думите й вотът на съмнение към държавното управление може да е в доста области, защото кабинетът не се оправя добре в голям брой области.

„ Решение на нашия конгрес е да има предварителни парламентарни избори. Това, което се случва, е безвремие, несправяне с рецесиите и нарушение на законите. В последните 100 дни видяхме единствено политически назначения и уволнения “, коментира Деница Сачева.

Тя предвижда, че е прекомерно допустимо ръководещите да злоупотребят с европейски средства от Плана за възобновяване и резистентност. 

Сачева разяснява още, че арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов са били противозаконни, което по думите й, е удостоверил и съдът, написа Novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР