Бивш собственик на фабрика за сладкарски изделия в Москва уби

...
Бивш собственик на фабрика за сладкарски изделия в Москва уби
Коментари Харесай

Загинал и трима ранени при стрелба в сладкарски завод в...

Бивш притежател на фабрика за сладкарски произведения в Москва умъртви охранител и рани трима души, заяви съветският Следствен комитет, представен от международните организации.

По данни на комитета Иля Аверянов е разкрил пукотевица във фабрика " Меншевик " при развълнуван спор с новия й притежател и се е барикадирал в промишления комплекс. Прокуратурата в Москва заяви, че стрелбата почнала, когато на територията на предприятието пристигнали правосъдни пристави, предава Българска телеграфна агенция.

Аверянов се обади в радиостанция " Бизнес Еф Ем " и съобщи, че фабриката му е била отнета нелегално от прокурори, настоящи дружно с незаконна тайфа.

" Обкръжен съм, на всички места има хора от специфичните елементи. Или ще си тегля патрона, или ще се предам... Ако остана жив, ще се боря до дъно ", съобщи той пред радиостанцията.

Първоначално бе обявено, че мъжът е въоръжен с полуавтоматична карабина " Сайга " и че е взел няколко души за заложници. Властите опровергаха информацията за взети заложници, само че споделиха, че мъжът се е барикадирал във фабриката.

Полицията претърси обекта след стрелбата, само че в него не бе открит някогашният шеф, заяви източник от министерството на вътрешните работи.

Аверянов е напуснал територията на фабриката преди силите на реда да я отделят, съобщи началникът на пресслужбата на Московското Главно ръководство на вътрешното министерство Юрий Титов, представен от ТАСС. Той посочи, че това е станало в 09.53 ч. локално време и че оръжието, с което е стрелял Аверянов, е било конфискувано.

тагове цех москва стрелба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР