Бивш служител на Министерството на кулутрата, сега в образованието, изнудвал

...
Бивш служител на Министерството на кулутрата, сега в образованието, изнудвал
Коментари Харесай

Боил Банов: Записът вероятно е монтаж, от 4 години ме рекетират


Бивш чиновник на Министерството на кулутрата, в този момент в образованието, изнудвал министъра

Записът, пуснат от Елена Йончева, евентуално е монтаж. Десетки оперативки сме провели за ларгото, на тях съм псувал, викал, бранил държавния интерес по всевъзможен метод. Още доста записи могат да се сглобят. Това разгласи на брифинг в Министерския съвет културният министър Боил Банов. По-рано през днешния ден депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева разгласи, че дават министъра на културата на прокуратурата и ОЛАФ и желаят оставката му за неизплатени неустойки за 700 000 лева

Той сподели написана от него искова молба, с която преди години е завел дело против консорциума за 745 хиляди лева

"Автор на записа е някогашният министър на МК Ангел Ангелов ", съобщи Банов. Той от 4 години го рекетирал, че има записи. В момента Ангелов е в оперативната стратегия за просвета на просветителното министерство, научи 24 часа. Заедно с него са работили и други държавни чиновници.

"Това са проектаджии ", съобщи Банов.

Срещу Ангелов има и други тъжби за шантаж. Той работел с някогашния служител от икономическото министерство Иво Костов. Твърди се, че са близки до обвиняем предприемач.

"Този опит за подигравка не го одобрявам, опълчвам се изцяло. Ларгото беше 2015-2016, този запис е образуван от тези интервали. Не мога да кажа за какво в този момент го пускат, идват избори, телевизия вършат. Явно задачата е да омаскарят всичко и всички ", сподели Банов.

"Извинете че бях прочувствен, не съм смутен, просто съм сърдит ", приключи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР