Бивш шеф на служба за борба с организираната престъпност и

...
Бивш шеф на служба за борба с организираната престъпност и
Коментари Харесай

Странни коментари при Хекимян: Убийството на Виктория още не било разкрито, отговорността за злодейството била на...

Бивш началник на работа за битка с проведената престъпност и обществен антрополог беше поканил тази заран Антон Хекимян за още мнения по разкритото в къси периоди ликвидиране на жерналистката Виктория Маринова от 21-годишния ром Северин Красимиров. Мненията на специалистите обаче прозвучаха много необичайно, оповестява Блиц.

Аз към момента не считам закононарушението в Русе (убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова) за разкрито, до момента в който не бъде доведен в страната главният обвинен. Това разгласи в ефира на bTV, Тихомир Стойчев, някогашен шеф на Централна работа за битка с проведената престъпност (ЦСБОП).

За убийството задочно обвиняване получи 21-годишният Северин Красимиров, който беше задържан в Германия и се чака да бъде екстрадиран у нас.

„ Защо се хвърля незабавно жандармерията? Къде са районният контрольор и оперативният служащ, които е трябвало да изследват криминогенната конюнктура в региона, попита някогашният шеф на ЦСБОП. Според него локалната полиция е подценила криминогенната конюнктура в региона.

Според обществения антрополог Харалан Александров реакцията след убийството е отражение на обстановката, в която живеем – на пости-истина.

Той дефинира дейностите на ромите в Русе като „ племенно деяние ” – цялото племе дава отговор за действията/престъплението на един от племето.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР