Бивш шампион по плуване и мениджър на един от най-успешните

...
Бивш шампион по плуване и мениджър на един от най-успешните
Коментари Харесай

Бивш мениджър на хокеен отбор признат за виновен за сексуално посегателство над деца

Бивш първенец по плуване и управител на един от най-успешните френски хокейни тимове беше приет за отговорен за обезчестяване на деца и полово посягане, за което получи присъда от 12 години в затвор.

61-годишният Венсан Лероер е упражнил полово принуждение над момчета сред 6 и 14-годишна възраст, когато е управлявал хокейния клуб Руен сред 1986-а и 1996-а година.

Неговите жертви, в този момент на възраст сред 30 и 40 години, обявиха в съда, че след случаите са трябвали да преодоляват разнообразни типове пристрастявания и куп други усложнения.

Лероер е някогашен френски първенец по плуване през 70-те години на предишния век, само че травми приключват рано неговата кариера. След това той става управител на хокейния Руен, с който печели пет национални трофеи.

Следователите обясниха, че съществена прицел на Лероер са били фамилии с брачни проблеми или такива, в които бащите постоянно отсъстват поради работа или други отговорности. Той е предложил на децата поддръжка, постоянно ги е водил на хокейни мачове, купувал им е бургери, водил ги е по екскурзии и даже е предложил да ги завива преди заспиване.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР