Бивш сътрудник в SpaceX подозира, че Илон Мъск е един

...
Бивш сътрудник в SpaceX подозира, че Илон Мъск е един
Коментари Харесай

Заподозряха Илон Мъск в създаването на биткойна

Бивш помощник в SpaceX подозира, че Илон Мъск е един от основателите на най-популярната криптовалута. Сахил Гупта, студент по информатика в Йейлския университет и стажант в авиокосмическата компания на бизнесмена, счита, че точно той е митичният Сатоши Накамото, комуто се приписва авторството на биткойна.

Гупта привежда единствено косвени улики в отбрана на теорията си. Според него основателят на криптовалутата владее до съвършенство C ++, езика, на който е написан софтуерът на SpaceX. Документацията по плана Hyperloop също разрешава да се направи умозаключение, че Мъск е на "ти " с криптографията и стопанската система.

Преди да се захване с електрически автомобили и галактически полети, Мъск извърши гражданска война с платежната система Paypal, която продаде на eBay през 2002-ра. Актуалното положение на Сатоши Накамото се пресмята на $8 милиарда Шефът на Tesla и SpaceX, от своя страна, има $19.7 милиарда

Самият Мъск твърди, че не има биткойни и по всякакъв начин се пробва да заобикаля тематиката. Любопитен туит от 2014 година обаче демонстрира, че тя не му е напълно непозната. В него Мъск даже се майтапи, че личността на Сатоши Накамото към този момент е разкрита.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР