Бивш президент на България засипа с похвали настоящия премиер.Радвам се,

...
Бивш президент на България засипа с похвали настоящия премиер.Радвам се,
Коментари Харесай

Плевнелиев: Кирил Петков има ясни и силни европейски послания, за разлика от Радев

Бивш президент на България засипа с похвали сегашния министър председател.

Радвам се, че първото посещаване е в Брюксел. Радвам се на мощни и ясни послания на премиера Кирил Петков. За разлика от президента Радев, който сподели, че Крим е съветски, министър-председателят имаше ясно обръщение: Ние сме част от НАТО и Европейски Съюз “. Искаше ми се да видя мощно обръщение за присъединение към еврозоната. Това е допустимо.

Това съобщи президентът на България в интервала 2021-2017 г. Росен Плевнелиев пред БТВ. Плевнелиев означи, че има вяра в интегритета и желанията на Кирил Петков, само че всичко зависи от това дали ще успее да направи измененията, които заявява. Двамата се познават от дълго време и Петков е предложил Асен Василев за министър на стопанската система в назначеното от него служебно държавно управление на Марин Райков през 2013 година, откакто самият той не съумял да поеме поста, написа Novini.bg.

Плевнелиев обаче вижда няколко неточности в съставянето на самото съдружно държавно управление при сключване на съдружното съглашение - самите договаряния за сформиране на съдружно съглашение бяха показани „ настояванията на партиите малко като лист по стремежи “ - всяка ще се бори са реализирането на своите обещания, за което ще желае средства от финансовия министър. Има „ огромна заплаха да се трансфорат в министерствата да се трансфорат в партийни касички “, в случай че се ръководят от единствено от един от съдружните сътрудници, а с министри като „ комунистическия прокурор Рашков ние не можем просто без нищо да дадем цялостен картбланш “. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР