Бивш помощник-продуцент на американския сериал Къща от карти“ обвини актьора

...
Бивш помощник-продуцент на американския сериал Къща от карти“ обвини актьора
Коментари Харесай

Кевин Спейси беше обвинен в сексуален тормоз и от продуцент на Къща от карти“

Бивш помощник-продуцент на американския сериал „ Къща от карти “ упрекна артиста Кевин Спейси в полов тормоз, а още няколко членове на снимачния екип настояват, че показал „ хищническо “ държание по време на фотосите, съобщи ДПА.

 Кевин Спейси в ролята на Франк Ъндърууд в „ Къща от карти “ Кевин Спейси в ролята на Франк Ъндърууд в „ Къща от карти “ © Българска телеграфна агенция / Netflix
Според репортаж на телевизия CNN Спейси пускал ръце на помощник-асистента и един път го приклещил в караваната си. Осем сегашни и някогашни чиновници в продукцията на услугата за поточно видео „ Нетфликс “, чиито имена не се оповестяват, настояват, че артистът създавал „ отровна работна среда “, защото опипвал млади мъже без тяхното единодушие и правил груби мнения.

„ Нетфликс “ разгласи във вторник, че прекъсва за несигурно фотосите на шестия и финален сезон на хитовия сериал, в който Спейси играе ролята на безсъвестен политик, издигнал се до поста на президент на Съединени американски щати.

Два дни по-рано американския артист Антъни Рап упрекна Спейси в непочтено държание, на което е станал обект, когато е бил младеж.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР