Бивш питчър от Мейджър лийг бейзбол беше арестуван в петък

...
Бивш питчър от Мейджър лийг бейзбол беше арестуван в петък
Коментари Харесай

Бивш питчър на MLB, арестуван през 2021 г. за убийството на тъста си, твърдят властите

Бивш питчър от Мейджър лийг бейзбол беше задържан в петък при стрелбата през 2021 година, при която тъстът му почина, а тъщата му беше приета в болница в Северна Калифорния, оповестиха управляващите.

49-годишният Дани Серафини, който игра за Минесота Туинс и пет други тима в продължение на седем сезона, преди да се пенсионира през 2007 година, беше задържан в Уинемука, Невада, съгласно известие за вести от офиса на шерифа на окръг Плейсър.

33-годишната Саманта Скот също е била задържана в Лас Вегас, се споделя в известието.

Danny Serafini Дани Серафини Офисът на шерифа на окръг Хумболт

Серафини е бил шурей на жертвите, сподели представител на офиса на шерифа в петък на конференция. Скот също ги е познавал, евентуално като бавачка на фамилията, сподели представителят.

Серафини и Скот, всеки от които е изправен пред обвиняване в ликвидиране и обвиняване в опит за ликвидиране, чакаха изгонване в окръг Плейсър, сподели офисът на шерифа.

CNN се свърза с юрист на Серафини. Не е ясно дали Скот има юрист.

На 5 юни 2021 година полицията отговори на позвъняване в дом в региона на Норт Лейк Тахо, Калифорния, покрай границата с Невада, където откри Робърт Гари Шпор, 70, мъртъв с една огнестрелна рана, съгласно шерифа офис.

Съпругата му Уенди Ууд Спор, 68, също беше простреляна и откарана в болничното заведение, където по-късно се възвърне. Тя умря година по-късно, се споделя в известието на шерифа.

Видеонаблюдението на дома сподели мъж с качулка, носещ було за лице и раница преди убийството, споделиха шерифите.

Детективите продължиха да работят по случая и в последна сметка бяха отведени до Серафини и Скот, съгласно офиса на шерифа.

Джейкъб Лев от CNN способства за този отчет.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР