Бивш лекар в Белия дом предупреждава, че скоростта на когнитивния

...
Бивш лекар в Белия дом предупреждава, че скоростта на когнитивния
Коментари Харесай

Бивш лекар в Белия дом: Байдън не може да си върши работата

Бивш доктор в Белия дом предизвестява, че скоростта на когнитивния спад на президента Джо Байдън към този момент излага Съединени американски щати „ на огромен риск “, оповестява.

81-ият рожден ден на президента Байдън провокира повече диалози за неговата възраст и намаляващите когнитивни качества. Републиканецът от Съединени американски щати Рони Джаксън, тексасец и някогашен доктор в Белия дом, споделя, че това е причина за безпокойствие.

„ Спадът е бърз “, сподели той пред водещия на Sunday Morning Futures Шон Дъфи.

„ Както казахте, работил съм с трима президенти, тъй че знам от първа ръка какво е да си главнокомандващ и държавен глава. Това е сложна и изтощителна работа. Както душевен, по този начин и физически. Този човек не може да прави тази работа. Той ни потвърждава всеки ден, че не може да се оправи. И ще става още по-зле. ”

Джаксън е бил доктор в Белия дом по време на администрациите на Буш, Обама и Тръмп.

Преди това той изрази угриженост по отношение на умствената заостреност на Байдън. И даже предложи президентът да направи когнитивен тест или да се отдръпна от конкуренцията през 2024 година

Спадът продължава от известно време, сподели Джаксън, въз основа на положението на Байдън през 2020 година. Когато той беше претендент, изправен против тогавашния президент и сегашен републикански любимец Доналд Тръмп. Джексън поддържа кандидатурата на Тръмп за изборите през 2024 година

„ Невероятно е какъв брой доста се е влошил Байдън по време на президентството си. Не можем да си позволим да имаме този човек на поста до края на мандата му и по-късно още четири години. Той към този момент ни излага на огромна заплаха “, сподели Джаксън.

Междувременно млади гласоподаватели се оплакват, че президентът е “извън връзка с действителността ” и поддръжката му измежду хората под 30 години, основна демографска група за демократите, е в крах, съгласно изследвания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР