Бивш кадър на “168 часа стига до въпрос за 100

...
Бивш кадър на “168 часа стига до въпрос за 100
Коментари Харесай

Напрежение! Ще паднат ли 100-те хиляди лева в Стани богат?

Бивш кадър на “168 часа " стига до въпрос за 100 хиляди лева в играта “Стани богат ". Как дава отговор на него и дали най-сетне ще има българин, спечелил известната тв викторина, ще стане ясно след изборите на 2 април, когато bTV ще излъчи епизода.

Един от последните въпроси, преди да стигне до финала, е обвързван с известна скулптура в Париж, написа уеб сайтът “Площад Славейков ", който първи заяви новината. Играчът бил сигурен в отговора, само че въпреки всичко звъннал на сина си, ползвайки един от жокерите. Друг от последните въпроси бил за Данте.

Участникът се пенсионира преди 4 години от БНР, където работи в последните 20 години от професионалната си кариера. В националното радио също е на управителна позиция. Преди БНР той е работил във в. “Земеделско знаме ", за малко в “Континент " и на значим пост в “168 часа ".

С играта си, снимана преди дни, той става първият, стигнал до въпрос за 100 хиляди лева, откогато “Стани богат " се излъчва по Би Ти Ви. Водещият Михаил Билалов също вижда такава игра за първи път, написа " 24 часа ".

В 22-годишната история на предаването това е едвам третият участник, покорил дървото на въпросите. Предишните двама са по времето, когато Ники Кънчев води “Стани богат " по Нова тв.

Година след началото на играта - през 2002-а, Асен Ангелов дава отговор вярно на въпроса за 100 хиляди лева: Коя година е било в Русия, когато през 1700 година се вкарва новото летоброене? Отговорът е 7213 година. Той обаче връща парите, защото е татко на Искра Ангелова, тогава водеща в Нова тв, а съгласно разпоредбите на играта чиновници в медията и техни родственици не могат да вземат участие.

През 2011 година до огромната сума стига и предприемачът Дилян Павлов. Въпросът за 100 хиляди лева, на който той не съумява да отговори, е: Кой артист взе участие като китарист в една ария от албума Be Here Now на “Оейзис "? Верният отговор е “Джони Деп ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР