Бивш изпълнителен директор на световния инвестиционен гигант BlackRock предположи, че

...
Бивш изпълнителен директор на световния инвестиционен гигант BlackRock предположи, че
Коментари Харесай

Биткойн ETF ще видим най-вероятно от няколко компании и то едновременно

Бивш изпълнителен шеф на международния капиталов колос BlackRock допусна, че регулаторните органи на Съединени американски щати евентуално ще одобрят по едно и също време всички поръчки за спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF).

По време на панелна полемика , извършена на срещата на върха за цифрови активи на CCData в Лондон, Мартин Беднал, някогашен ръководещ шеф на BlackRock и сегашен основен изпълнителен шеф на Jacobi Asset Management, изрази убеждението си, че Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC) има съществени учредения да утвърди тези заявки по едно и също време.

Беднал изясни:

Стивън Шонфелд, някогашен ръководещ шеф в Barclays Global Investors (която по-късно се сля с BlackRock), показа сходно мнение по време на полемиката. Той допусна, че утвърждението на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища може да пристигна по-рано от предстоящото, като съобщи:

Шонфелд, който понастоящем извършва функционалностите на основен изпълнителен шеф на MarketVector Indexes, уточни няколко окуражаващи признака за евентуалното утвърждение на спот Биткойн ETF в Съединени американски щати.

Той загатна неотдавнашните дейности на SEC, при които вместо изрично отменяне, те желаеха мнения по заявките – развиване, което се преглежда като непретенциозно, само че доста усъвършенстване в регулаторния разговор.

Освен това той означи резултата от правосъдния развой против Grayscale, който SEC загуби. Този резултат значи, че Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища евентуално ще позволи преобразуването на Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) в ETF. Шонфелд означи, че е малко евентуално SEC да желае това превръщане да се случи, до момента в който заявките за ETF към момента са в развой на разглеждане.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР