Бивш инвестиционен посредник от Ню Джърси бе осъден на седем

...
Бивш инвестиционен посредник от Ню Джърси бе осъден на седем
Коментари Харесай

US милионер изнасили 15-годишна на борда на частния си самолет по време на полет на автопилот

Бивш капиталов медиатор от Ню Джърси бе наказан на седем години във федерален затвор за изнасилването на 15-годишно момиче в частния си аероплан. Мъжът го оставил на автопилот и се нахвърлил върху тинейджърката, съблякал я и почнал да я снима, след което злоупотребил с нея и полово.

53-годишният Стивън Брадли Мел се признал за отговорен в изнасилването и разпространяване на детска порнография.

Стивън Брадли Мел е някогашен президент и изпълнителен шеф на W.H. Mell Associates, капиталова компания, профилирана в търговия с облигации. Уебсайтът на компанията към този момент не е онлайн, не дава отговор и посоченият за контакти телефон.

Мел е бил президент на компанията от 1995 година насам, съгласно онлайн информация в някогашния уебсайт на компанията.

От обвиняването излиза наяве, че от юли до декември 2017 година Мел е пътувал с частния си аероплан „ за да взе участие в производството на детска порнография и полови дейности с нищожно (и) прието умишлено приемане на детска порнография “, обявиха управляващите.

Мел е задържан през юни 2018 година, откакто проверяващите разкрили, че той е употребявал полово малолетни девойки, които набирал от кварталите Редингтън и Бедминстър, оповестиха управляващите. Мел общувал с въпросното 15-годишно момиче от май 2017 година посредством текстови известия и Snapchat. В някои от диалозите си с нея я питал дали към този момент е правила секс. Той я поканил в дома си във „ Фар Хилс “.

Двамата имали полови контакти на 20 юни и 5 юли 2017 година, по това време Мел бил на 51 години, а жертвата под 16-годишна възраст.

На 20 юли 2017 година Мел отлетя с момичето с частния си аероплан от летище "Сомерсет " до Кейп Код, Масачузетс, "с цел осъществяване на нелегално държание, по-специално полов акт с малолетно лице ", написа в жалбата.

По време на полета Мел сложи самолета си в режим на автопилот и изнасилил малолетното момиче.

В допълнение към присъдата, съдията е постановил санкция от 40 000 $, подредено му е да заплати 35 200 $ правосъдни разходи и 5000 за полово домогателство.

Преди присъдата правният екип на милионера твърдял, че той е "скромен човек ", който е попаднал в „ серпантина на депресията “.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР