Бивш инвестиционен посредник от Ню Джърси бе осъден на седем

Бивш инвестиционен посредник от Ню Джърси бе осъден на седем ...

US милионер изнасили 15-годишна на борда на частния си самолет по време на полет на автопилот.

Бивш инвестиционен посредник от Ню Джърси бе осъден на седем години във федерален затвор за изнасилването на 15-годишно момиче в частния си самолет. Мъжът го оставил на автопилот и се нахвърлил върху тинейджърката, съблякал я и започнал да я снима, след което злоупотребил с нея и сексуално. 

53-годишният Стивън Брадли Мел се признал за виновен в изнасилването и разпространение на детска порнография. 

Стивън Брадли Мел е бивш президент и изпълнителен директор на W.H. Mell Associates, инвестиционна фирма, специализирана в търговия с облигации. Уебсайтът на компанията вече не е онлайн, не отговаря и посоченият за контакти телефон. 

Мел е бил президент на компанията от 1995 г. насам, според онлайн информация в бившия сайт на фирмата.

От обвинението става ясно, че от юли до декември 2017 г. Мел е пътувал с частния си самолет „с цел да участва в производството на детска порнография и сексуални действия с незначително (и) признато съзнателно получаване на детска порнография“, заявиха властите.

Мел е арестуван през юни 2018 г., след като разследващите открили, че той е използвал сексуално непълнолетни момичета, които набирал от кварталите Редингтън и Бедминстър, съобщиха властите. Мел общувал с въпросното 15-годишно момиче от май 2017 г. чрез текстови съобщения и Snapchat. В някои от разговорите си с нея я питал дали вече е правила секс. Той я поканил в дома си във „Фар Хилс“.

Двамата имали сексуални контакти на 20 юни и 5 юли 2017 г., по онова време Мел бил на 51 години, а жертвата под 16-годишна възраст.

На 20 юли 2017 г. Мел отлетя с момичето с частния си самолет от летище "Сомерсет" до Кейп Код, Масачузетс, "с цел извършване на незаконно поведение, по-специално сексуален акт с непълнолетно лице", пише в жалбата.

По време на полета Мел постави самолета си в режим на автопилот и изнасилил непълнолетното момиче. 

В допълнение към присъдата, съдията е постановил глоба от 40 000 долара, наредено му е да заплати 35 200 долара съдебни разноски и 5000 за сексуално домогателство. 

Преди присъдата правният екип на милионера твърдял, че той е "скромен човек", който е попаднал в „спирала на депресията“. 

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg