Бивш холандски футболист, играл за клубове в Португалия, Унгария и

...
Бивш холандски футболист, играл за клубове в Португалия, Унгария и
Коментари Харесай

Бивш холандски футболист бе застрелян в Амстердам

Бивш холандски футболист, играл за клубове в Португалия, Унгария и Англия, бе убит смъртоносно в демонстрация на принуждение в Амстердам, оповестиха от локалната полиция.

32-годишният бранител Келвин Мейнард умрял, откакто двама нападатели на мотоциклет разкрили огън по колата му в сряда вечер в югозападен квартал на холандската столица, се споделя в изказване на полицията. Не бяха дадени елементи по отношение на евентуалните претекстове за убийството, предава БГНЕС.

Мейнард играеше през този сезон за аматьорския холандски клуб Алфенс Бойс. Преди това той имаше престои в холандския Волендам, португалския Спортинг Клуб Олянензе, унгарския Кечкемети и британския Бъртън Албиън. Полицията съобщи, че тече следствие и прикани очевидци на стрелбата да се свържат със чиновниците на реда. Мейнард беше спряган за Левски в края на 2016 година, само че по този начин и не се стигна до привличането му.

Убийството на Мейнард се случи в същия ден, в който прочут холандски юрист, замесен при положение против формация, упрекната в убийства поради опиати, бе убит пред дома си в Амстердам.
Престъпността в холандската столица е сериозен проблем – град с население от 800 000 души, в който използването на опиати с развлекателна цел дълго време е толерирана от правосъдната система, създавайки под земята свят, който от време на време подклажда насилието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР