Бивш големец в някога видна фирма за развитие на Big

...
Бивш големец в някога видна фирма за развитие на Big
Коментари Харесай

Известният строителен предприемач в Ню Йорк Нир Меир е арестуван в дългогодишна схема за измама на стойност 86 милиона долара: прокурори

Бивш властник в в миналото видна компания за развиване на Big Apple и куп други ръководители в промишлеността за недвижими парцели бяха упрекнати в сряда за хипотетична кражба повече от 86 милиона $ в траяла години скица за измами, споделиха прокурорите от Манхатън.

Нир Меир, 49, и закритата от този момент HFZ Capital Group, за която той в миналото е работил, са измамили милиони долари от вложители, подизпълнители и Ню Йорк през петте си години в компанията, съгласно обвинителен акт.

Други двама някогашни чиновници на HFZ и трима ръководители на строителна компания Omnibuild също бяха удряни по разнообразни обвинявания за кражба, интрига, подправяне на бизнес записи, данъчни измами и пране на пари в широкомащабното престъпно следствие.

Случаят значително се концентрира върху създаването на план за първокласен апартамент в Манхатън, наименуван XI, настояват прокурорите.

HFZ — учредена през 2005 година от Зил Фелдман — е наела Omnibuild през 2015 година за построяването на две т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР