Бивш генерален директор на БНР е предоставил за ползване на

...
Бивш генерален директор на БНР е предоставил за ползване на
Коментари Харесай

КПКОНПИ разследва бивш директор на БНР, дал за ползване автомобил на СЕМ

Бивш общоприет шеф на БНР е дал за прилагане на Съвет за електронни медии лек автомобил, който се поддържа от бюджета на националното радио и по този метод си е обезпечил поддръжка от членовете на Съвет за електронни медии. Това се твърди в известие на КПКОПНИ, от което излиза наяве, че се проверява някогашен началник на националното радио.
От Съвет за електронни медии разясниха случая и от думите им стана ясно, че разследваният общоприет шеф е Александър Велев. От регулатора обясниха, че автомобил, възложен от БНР, само че, че разноските по него не са заплащани от радиото. Освен това колата била бракувана и не била в положително положение.
" Става въпрос за колата, която ми беше предоставена от някогашната председателка на Съвет за електронни медии Мария Стоянова, защото аз бях нов член на Съвет за електронни медии. Това стана няколко месеца след влизането ми в Съвет за електронни медии. Тази кола беше взета от някъде, тъй като е бракувана, а не е предоставена. Как е влезнала в Съвет за електронни медии, не зная, само че доста добре зная, че не е подъдржана от радиото и не се е водила на радиото, сподели Бетина Жотева, представена от Дарикнюз.
Кола, която е на прехрана на БНР, Съвет за електронни медии не е употребила, безапелационна бе председателката на регулатора София Владимирова.
Предоставена е за прилагане, разноските не са заплащани от БНР. Тази кола е в неприятно положение. Има опция да се отписват такива материални активи и една администрация да ги дава на друга, внесе изясненост и основният секретар на Съвет за електронни медии Емилия Станева.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР