Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която

Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която ...

Водачът на наказателната бригада в "Бесо" свързан с легендарния кримигерой Хамстера.

Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която потроши столичния бар „Бесо”. Мъжът е известен с прякор Цеката и е един от двамата задържани нападатели, за които прокуратурата поиска постоянно задържане под стража.

Вторият се казва Сергей и също е бил в обкръжението на Хамстера, който беше разследван по делото „Октопод” и се смята за дясна ръка на Алексей Петров.


Антон Петров-Хамстера

Останалите четирима здравеняци, които бяха заснети как трошат и вилнеят в „Бесо” в понеделник, отдавна „работели” заедно с Цеката.

С изключение на един всички са с криминални досиета. Те са разследвани и съдени за грабежи, кражби, хулиганство,  унищожаване и повреждане на имущество, обясни по-рано шефът на Националната полиция главен комисар Христо Терзийски.

Наказателната бригада на Цеката е гравитирала и около друг криминален герой, пише TrafficNews, позовавайки се на свои източници. 

Участниците в групата са били близки и до ММА боеца Мартин Антов, обвиняем по делото „Килърите-2”, който беше задържан на 30 май в Монтана при акция на антимафиотите. Тогава той беше закопчан като тартор на банда за рекет, изнудване и пласиране на дрога.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg