Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която

...
Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която
Коментари Харесай

Водачът на наказателната бригада в "Бесо" свързан с легендарния кримигерой Хамстера

Бивш гард на Антон Петров-Хамстера е предвождал наказателната бригада, която потроши столичния бар „ Бесо”. Мъжът е прочут с прякор Цеката и е един от двамата арестувани нападатели, за които прокуратурата изиска непрекъснато задържане под стража.

Вторият се споделя Сергей и също е бил в обкръжението на Хамстера, който беше разследван по делото „ Октопод” и се счита за дясна ръка на Алексей Петров.


Антон Петров-Хамстера

Останалите четирима здравеняци, които бяха снимани по какъв начин трошат и вилнеят в „ Бесо” в понеделник, от дълго време „ работели” дружно с Цеката.

С изключение на един всички са с престъпни досиета. Те са разследвани и съдени за грабежи, обири, безчинство, заличаване и разваляне на имущество, изясни по-рано шефът на Националната полиция основен комисар Христо Терзийски.

Наказателната бригада на Цеката е гравитирала и към различен престъпен воин, написа TrafficNews, базирайки се на свои източници.

Участниците в групата са били близки и до ММА боеца Мартин Антов, обвинен по делото „ Килърите-2”, който беше арестуван на 30 май в Монтана при акция на антимафиотите. Тогава той беше закопчан като главатар на тайфа за рекет, изнудване и разпространение на дрога.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР